2020-11-04

INAB förstärker teamet med en Verksamhetssamordnare - är du den vi söker

Infrastruktur i Umeå AB söker en driven och engagerad medarbetare i syfte att stärka upp sitt team med fler stjärnor som vill medverka till företagets framgångar och den gemensamma resan mot målet att bli 200 000 invånare i Umeå 2050. Vill du utvecklas i din roll och som person, vara en del i ett starkt team med uppgift att bygga morgondagens hållbara logistiklösningar? Då ska du läsa vidare!

ANSÖK HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi befinner oss i en intensiv utvecklingsfas och söker dig som har erfarenhet av att samordna verksamheter med hög utvecklingstakt. I rollen som Verksamhetssamordnare är du en central och viktig del av organisationen där din strukturella förmåga och genuina servicekänsla kommer spela en stor och viktig roll hos oss. I rollen är du många gånger bolagets ansikte utåt och är den som möter våra samarbetspartners, kunder och beställare.

Vi finns i stora och charmiga lokaler på Umestans företagspark och är idag tio medarbetare med kompetens inom logistik, projektverksamhet, fastighet och infrastruktur. Bolaget ansvarar för kommunens större infrastrukturprojekt och marknadsföringen av Umeå som ett logistiskt nav, samt daglig drift och förvaltning av kommunens järnvägsanläggningar. Vi har ett nära samarbete med övriga bolag och verksamheter inom koncernen. Det finns ett fastighetsbestånd inom den egna bolagskoncernen bestående av tre resecentrum, ett badhus och en vagnverkstad. Bolaget har också ett uppdrag att företräda kommunen i järnvägs- och sjöfartsfrågor.

Din roll

Som verksamhetssamordnare på INAB har du ansvar för bolagets och syskonbolaget Umeå Hamn ABs administrativa processer inom företagens alla verksamhetsområden. Inte minst ett övergripande ansvar för samordningen av de administrativa arbetsuppgifterna som medföljer i de olika projekten som drivs. En funktion som kräver en dynamisk och lösningsorienterad personlighet med stor noggrannhet och struktur. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en kommunikativ och lyhörd person med intresse för människor och service.

Arbetsuppgifter

 • Ansvarar för bolagets centrala samordnande administration och intern service som diarieföring, protokollskrivning, dokumenthantering, ansvara för krislednings- och policydokument m m
 • Ansvarar för bolagets gemensamma kontorsfunktioner, såsom att administrera behörigheter, parkeringskort, posthantering, ta emot inkommande samtal, ta emot besökare, köpa in kontorsmaterial, beställa frukt mm
 • Vara en resurs och stöd till bolagets infrastrukturstrategi funktion med fokus på projekt och finansieringsadministration som upphandlingar, ta fram tidplaner och föra anteckningar.
 • Vara en resurs till bolagets projektverksamhet med administration som utgångspunkt.
 • Att kontinuerligt arbeta med förbättringar kring administrativa arbetssätt, skapa tydliga rutiner inom administration och följa upp att dessa efterlevs
 • Vara ett redaktionellt stöd till vår kommunikatör kring information på bl. a webb och social media.

Den vi söker

I roll som verksamhetssamordnare väntas du ta ansvar genom struktur, engagemang och noggrannhet.

På ett ansvarsfullt och självgående sätt tar du ansvar för dina uppgifter och driver dessa framåt. För att klara uppdraget behöver du ha förmåga att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och ha lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du är social och har god förmåga att sammanställa information och föra anteckningar, samtidigt som du har förmåga att arbeta snabbt och effektivt.

Kvalifikationskrav

 • Godkänd gymnasieutbildning eller annan relevant utbildning, eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig
 • Goda kunskaper i MS Office
 • God språklig och skriftlig förmåga i svenska och engelska

Meriterande kvalifikationer:

 • Erfarenhet av en liknande roll från offentlig verksamhet
 • Erfarenhet av projektorienterade arbetsuppgifter inom administration
 • Förståelse för hur man driver projekt
 • Vi ser gärna att du har kunskap och/eller ett genuint intresse för samhällsbyggnadsfrågor med inriktning mot infrastruktur.

Vi uppskattar kollegor som har ett positivt och öppet förhållningssätt, är prestigelösa och ansvarstagande. Att vara nyfiken på en ständigt föränderlig omvärld och ha en exceptionell förmåga att se lösningar uppskattas också. Är du dessutom driven och en initiativtagare och trivs med stort eget ansvar så kommer du att bli en stor tillgång för oss. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och goda servicekänsla.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för INABs räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av INAB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cathrine Lind på telefonnummer: 0705770618 eller via e-post: cathrine.lind@se.experis.com.

Sista ansökningsdag: 29 November 2020.

Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.