Badhuset Navet nominerat till Årets Bygge av Byggindustrin och Svensk Byggtjänst

Det nya badhuset Navet invigdes i augusti 2016. Nu har bygget nominerats i samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda tävling, Årets Bygge. INAB var beställarombud och har ansvarat för upphandling, projektering och projektledning. Entreprenör var Rekab.

Tävlingen tar fram exempel på byggprojekt som utmärker sig när det gäller kvalitet, samarbete, ekonomi och form. I Byggindustrins artikel lyfts bl.a. fram att en alternativ löneform användes istället för ackord. Löneformen uppmuntrade noggrannhet och att minimera framtida risker för fuktskador och läckor. Andra fokusområden var en god arbetsmiljö och ekonomiskt resultat.

Svensk Byggtjänst och tidiningen Byggindustrin står bakom tävlingen Årets Bygge, som varje år nominerar totalt 20 projekt. Vinnaren presenteras på Årets Bygge-galan den 27 mars 2017 på Cirkus i Stockholm.

Publiceringsdatum