På bild: Daniel Rönnberg och Pär Brundin

Förstärkningar på INAB

Måndagen den 2:a september var den första arbetsdagen för två nya medarbetare på INAB. – Vi är glada att få välkomna ett par så kompetenta kollegor hit till oss. Det känns helt nödvändigt i och med de stora projekt vi jobbar mer och vi räknar dessutom med en eller två pensionsavgångar inom ett par år, säger Mikael Salomonsson som är VD.

Pär Brundin, 49 år får titeln Bygg- och anläggningsprojektledare. Han kommer från en liknande tjänst på konsultföretaget Hifab.

– Jag har arbetat med den här typen av uppgifter men aldrig i samarbete med INAB förut, berättar han.

– Det känns väldigt roligt att få ta sig an sådana stora projekt som det som sker i hamnen, den nya vagnverkstaden, Navet och Umeå C. Sådant som betyder mycket för hela Umeås utveckling.

Daniel Rönnberg, 37 år kommer från ett jobb som platschef på Sandahlsbolagen som i sin tur driver NLC kombicentral på Västerslätt. Hans kommer att arbeta som marknadsstrateg, vilket innebär både marknadsföring och kundkontakter.

– Jag trivdes på mitt tidigare arbete och har samarbetat mycket dem på INAB, säger han, men när jag blev tillfrågad om att ta det här uppdraget kändes det stimulerande och intressant. För mig blir det en stor omställning jämfört med de arbetsuppgifter jag haft tidigare och jag kan bara hålla med om att det är en förmån att få ägna sig åt sådant som är viktigt för hela Umeå.

Publiceringsdatum