Anna-Clara Fridén

Anna-Clara Fridén

INAB stärker organisationen med en Kommunikatör

INAB-Infrastruktur i Umeå AB utökar organisationen med en kommunikatör och har nu anställt Anna-Clara Fridén, tidigare Digital Marketing Manager och Marknadskoordinator hos Rototilt Group AB. – Vi har genom aktuell rekrytering har knutit till oss en oerhört kompetent och erfaren person som på alla plan matchat kompetensprofilen för rollen som kommunikatör på INAB, säger bolagets VD Mikael Salomonsson.

- Vi är en expanderande organisation som arbetar med och driver stora projekt vilka berör Umeås utveckling samt den regionala och internationella logistikkedjan. Vi vill bli ännu bättre på att synas och berätta om de projekt vi är involverade i. Anna-Clara har genom sin karriär haft flera roller i varierande miljöer som gett henne erfarenheter som kommer att bli en stor tillgång i arbetet hos oss med att bygga upp en väl fungerande kommunikationsfunktion, säger Mikael Salomonsson.

INAB verkar för Umeås tillväxt genom att erbjuda bra logistiska möjligheter och kompetens inom området. Som kommunikatör kommer Anna-Clara arbeta med INABs interna och externa marknadskommunikation samt vara ett stöd till övriga medarbetare i kommunikationsaktiviteter.

-Det känns riktigt spännande! Jag är både förväntansfull och glad över att få arbeta med ett sådant kompetent gäng i frågor och projekt som ska hjälpa till att utveckla Umeå och regionen, säger Anna-Clara Fridén, kommunikatör hos INAB.

I INABs uppdrag ingår bland annat att marknadsföra Umeå som ett logistiskt nav.

- Jag hoppas att min breda bakgrund inom kommunikation och marknadsföring kan hjälpa till att synliggöra Umeå och bidra till Umeås positionering som ett självklart nav när det kommer till långsiktiga, kostnadseffektiva och hållbara transportlösningar, säger Anna-Clara Fridén.

Anna-Clara tillträdde tjänsten som kommunikatör den 10/8.

Publiceringsdatum