Maria Nordin, projektledare hos INAB

Maria Nordin, projektledare hos INAB

INAB stärker projektledarorganisationen och rustar för kommande byggprojekt

I och med involveringen i flera stora infrastrukturprojekt har INAB-Infrastruktur i Umeå AB anställt ytterligare en projektledare. – Maria Nordin har en bakgrund som projektledare, projektcontroller och ingenjör med erfarenhet inom fastighets- och anläggningbranschen vilket kommer vara till stor nytta för INAB och de byggprojekt som vi är involverade i, säger Mikael Isaksson, projektchef hos INAB. Maria kommer närmast från en liknande tjänst hos ÅF Advansia i Norge och tillträder tjänsten denna vecka.

- Vi har nyligen anställt en senior projektledare och med Maria i vårt team har vi tagit ett steg till i att bygga upp en projektorganisation som ska kunna hantera de stora infrastrukturprojekt som vi är involverade i, säger Mikael Isaksson.

Det strategiska logistiknav som just nu växer fram i Umeå kommer att spela en viktig roll i det nordiska transportsystemet och möjliggör bland annat flera nya företagsetableringar i Umeå-regionen. INABs roll i detta är bland annat att stötta kommunens strategiska infrastrukturutveckling samt att projektleda flera av projekten.

- INAB arbetar med stora och intressanta projekt. Jag ser fram emot att bli en del av gänget här och kunna stärka upp projektorganisationen samt bidra till samhällsbyggnaden i Umeå med en infrastruktur för ett hållbart samhälle, säger Maria Nordin.

Publiceringsdatum