Malin Andersson, verksamhetssamordnare hos INAB.

Malin Andersson, verksamhetssamordnare hos INAB.

Ny verksamhetssamordnare hos INAB

INAB-Infrastruktur i Umeå AB har anställt Malin Andersson som verksamhetssamordnare. Malin har bred administrativ erfarenhet och kommer närmast från Umeå Universitet.
– Efter en intensiv och utmanande rekryteringsprocess med otroligt många kompetenta kandidater har vi knutit till oss Malin Andersson som börjar hos oss i mars, berättar bolagets VD Mikael Salomonsson.

- Det känns riktigt bra. Malin kommer med kompetens och erfarenheter från tidigare roller i varierande miljöer som kommer att bli en stor tillgång i vårt fortsatta utvecklingsarbete med att strukturera och forma processer för vår verksamhet, säger Mikael Salomonsson.

Malin har erfarenhet av kommunal verksamhet och administrativa uppgifter då hon tidigare arbetat inom ett kommunalt fastighetsbolag. Från Umeå Universitet har hon med sig en bred kunskap kring bland annat administrativa processer, handläggning och administrationsstöd där hon arbetat både som utbildningsadministratör och institutionsadministratör.

- Jag drivs av att utveckla processer i syfte att förbättra verksamheten och jag tror att min breda erfarenhet av administrativt arbete blir en tillgång i min roll som verksamhetssamordnare, säger Malin Andersson som tillträder tjänsten den 15/3.

INAB verkar för Umeås tillväxt genom att ansvara för kommunens större infrastrukturprojekt och marknadsföringen av Umeå som ett logistiskt nav, samt daglig drift och förvaltning av kommunens järnvägsanläggningar och INABs egna fastighetsbestånd. INAB företräder även kommunen i järnvägs- och sjöfartsfrågor. Som verksamhetssamordnare kommer Malin arbeta med bolagets och syskonbolaget Umeå Hamn ABs administrativa processer inom företagens samtliga verksamhetsområden.

- Det känns jätteroligt att komma till en organisation där det händer mycket och fokus ligger på framtiden. Det är tydligt att INAB befinner sig i en intensiv utvecklingsfas, både när det kommer till projektverksamheten men också när det kommer till att utveckla den egna verksamheten vilket är spännande, säger Malin Andersson.

Publiceringsdatum