INAB kontor

Sveriges snyggaste kontor?

Vårt kontor är nominerat till "Sveriges Snyggaste Kontor". Var med och rösta du också!

Om tävlingen

I samband med det årliga seminariet Stora Kontorsdagen Länk till annan webbplats. koras vinnaren i Sveriges Snyggaste Kontor. Tävlingen arrangeras av lokalnytt.se Länk till annan webbplats. – Sveriges ledande marknadsplats för/om lediga lokaler, Fastighetssverige Länk till annan webbplats. – Sveriges ledande media för den kommersiella fastighetsbranschen och Nordic Property News Länk till annan webbplats. – Nordens första nyhetssajt på engelska om den nordiska fastighetsmarknaden.

Syftet med tävlingen är att visa på den stora mängd av snygga, hållbara och smarta kontor som finns i vårt land.

Rösta på INABs kontor

Tävlingen avgörs genom en öppen omröstning där vem som helst under en viss period kan rösta på de nominerade kontoren. På så vis utses tio finalister. Därefter röstar publiken på Stora Kontorsdagen fram den slutliga segraren.

Just nu pågår omröstningen, så in och rösta du också:

Infrastruktur i Umeå AB (INAB) - Sveriges Snyggaste Kontor (lokalnytt.se) Länk till annan webbplats.

Publiceringsdatum