Jobba hos oss

Vår kultur

Vår arbetsplats präglas av en familjär och prestigelös atmosfär med engagerade, innovativa och lösningsorienterade medarbetare. Vi finns i nya lokaler på Umestans företagspark och är idag 15 engagerade medarbetare. Vi tror på ett arbetsklimat där vi hjälps åt och nyttjar varandras expertis och spetskompetens. Tillit till varandra och mellan ledare och medarbetare är viktigt för oss och någonting vi arbetar aktivt för.

Vi som jobbar här har alla ett stort intresse och engagemang för hållbarhet ur fler perspektiv – socialt, ekonomiskt, ekologiskt - och vår kultur präglas särskilt av social hållbarhet. Vi jobbar för jämställdhet, inkludering och god hälsa. Det är viktigt att alla som kommer i kontakt med oss kan känna sig välkomna, trygga, delaktiga och kunna nå sin fulla potential.

Våra medarbetare har specialkompetens och rutin på flera områden kopplat till logistik, hållbarhet, förvaltning inom järnväg och fastigheter, projektledning, avancerade byggprojekt och kommunikation. Vi lär gärna av varandra och utvecklas både som individer och som arbetsgrupp.

Tack vare allt detta vågar vi vara innovativa och framåtlutade, och strävar ständigt efter att ligga i framkant. Vi tar nya initiativ och driver utvecklingen framåt, alltid i linje med den senaste tekniken och forskningen.

Vi har tillsammans byggt en företagskultur som ger oss förutsättningar att ta oss an komplexa projekt och spännande utmaningar.

Vad vi erbjuder våra medarbetare

Våra medarbetare får jobba med stora och meningsfulla uppdrag. Många gånger är dessa projekt unika och mycket komplexa. Vi ansvarar exempelvis för Umeå kommuns järnvägsanläggningar och resecentrum. Genom vår kompetens företräder vi även kommunen i järnvägs- och sjöfartsfrågor och ansvarar för att marknadsföra och positionera Umeå som det naturliga logistiska navet i regionen.

Som anställd hos oss får du 15 engagerade kollegor med kompletterande expertkunskaper inom olika områden. Vi jobbar för att skapa en kreativ och stimulerande miljö att utvecklas i med stort utrymme för eget ansvar och befogenheter. Vi ser alltid till att jobba tätt tillsammans eftersom det är vår övertygelse att samverkan och kontinuerligt utbyte av erfarenheter och kunskap gör oss alla bättre.

Som kommunägt bolag har vi en hel del förmåner som ger dig goda förutsättningar att må bra och ha en bra balans mellan arbete, fritid och familj. Till exempel erbjuder vi friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Vi samverkar med de fackliga organisationerna, har utsett skyddsombud och erbjuder tjänstepension. Hos oss får du också möjlighet till flexibla arbetstider och möjlighet till kompetensutveckling.

Våra helt nya lokaler på Umestans företagspark uppskattas av såväl anställda som besökare och möjliggör en god fysisk arbetsmiljö.

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga jobb, men du kan alltid skicka in en spontanansökan.

I korthet

Antal medarbetare

15 personer

Könsfördelning

40% kvinnor
60% män